torstai 14. tammikuuta 2016

Last week in Vancouver

Moikka!

Anteeksi tämä postausväli, on ollut vähän haipakkaa tässä tammikuussa!

Viimeinen viikko Vancouverissa lähti käyntiin melko haikeissa merkeissä. Yritettiin olla laskematta päiviä kotiin lähtöön, mutta minkäs teet kun ajatuksissa on "tämä on viimeinen kokonainen maanantai, tämä on viimeinen...". Maanantaina lähdettiin aikaisin töistä pois ja kirjoitettiin toinen artikkeli! Tällä kertaa juttu meni "Länsirannikon Sanomat" -nimiseen lehteen, joka ilmestyy koko Länsirannikon alueella suomalaisille asukkaille. Lehden toimittaja kehui kovasti artikkeliamme ja kertoi, että hänen korviinsa oli kantautunut pelkästään hyviä kokemuksia meistä! :) Tuo jos mikä lämmitti haikeita sydämiä! :)

Maanantai-iltana käytiin katsomassa jouluvalot Van Dusen Gardenissa, töissä tätä valomerta oltiin kehuttu erittäin paljon, eikä aivan syyttä! Valorakennelmat olivat todella kauniita ja niitä oli aivan valtavasti! Ilta oli todella viileä, joten tälläkään reissulla ei säästytty kylmiltä varpailta. :/



























Tiistaina töissä meillä oli viimeinen Suomi-ryhmä ja ensimmäiset itkut. Katsottiin ryhmässä Joulutarina-elokuva ja ikääntyneet tykkäsivät siitä kovasti! :) Heillä tuli paljon lapsuuden muistoja mieleen ja itse kiinnitin elokuvassa aivan uusiin asioihin huomiota! Seura näköjään voi muuttaa myös elokuvan katsomista paljonkin! :)

Tiistaina aloitettiin myös pakkaus kunnolla, ja voi huhhuh sitä huvin määrää (lue tavaran) :'DD Oli meillä melkoinen operaatio edessä tuolle viikolle, sillä käytiin tekemässä vielä viimeisiä ostoksia loppuviikolla :DD Harmi ettei näistä pakkaussessioista ole ollenkaan kuvia, niitä olisi ollut hauska teidänkin katsella! :D

Keskiviikkona oli viikon ainoa kirkas ja sateeton päivä, joten oltiin päätetty, että lähdetään käymään talvessa! Saatiin lähteä aikaisemmin töistä, jotta päästiin hyvissä ajoin lähtemään kohti Grouse Mountainia! Ajeltiin ensin bussilla ja sky trainilla downtowniin seabussille ja ylitettiin Vancouver Harbour Pohjois-Vancouveriin. Siellä otettiin sitten bussi ja ajeltiin Grouse Grind:lle eli gondooli hissin lähtöpaikkaan. Tässä olikin reissun ainut jännityksen paikka, sillä vuoren huipulle tosiaan mentiin gondoolihissillä! Onneksi sinne mahtui noin 40 henkilöä, joten ahtaanpaikan kammo ei päässyt iskemään! Ja onneksi Marttu antoi käsivartensa minulle, joten ei ollut hätäpäivää. Muutaman minuutin kestävä matka oli oikeasti todella siisti, eikä yhtään niin pelottava miltä se aluksi tuntui! Aivan huippua, että uskalsin kohdata toista kertaa korkean paikan pelkoni, sillä ylhäällä oli aivan mahtavaa!

Hissi!

Lumiraja!
Joulun alla huipulla oli Peak of Christmas -tapahtuma, joten siellä oli jos jonkinmoista ohjelmaa! Elokuvista luisteluun ja tietysti joulupukki oli poroineen paikalla! Ylhäällä oli -10 astetta pakkasta ja meillä oli melkein kaikki urheiluvaatteet päällä! Otettiin paljon kuvia, juotiin kaakaota ja nautittiin talvisista maisemista. Pimeän tultua käytiin kävelemässä "Walk of Lights", eli jouluvaloja taas. :)
















VAN in our <3
Torstaina töissä oli muuten tavallinen päivä, mutta meillä oli Chime Band konsertti! Marttu ohjasi meitä soittajia ja soitimme kolme joululaulua. Yleisöä tuli mukavasti, osan soittajan läheisiäkin oli kuuntelemassa! :) Soitto meni hyvin ja kaikki olivat ylpeitä ja iloisia pienestä joulukonsertista. :)
Kotona me jatkoimme pakkaamista ja lähdettiin vielä käymään viimeisen kerran Granville Islandilla. Muutamat tuliaiset oli hakusessa, mutta suurin osa kaupoista oli jo menneet kiinni, joten reissu jäi vähän köyhäksi. Tulipahan ainakin käytyä! :)

Ihana muistella noin kuukauden takaisia seikkailuja! Elän hetkiä uudestaan muistojen ja kuvien kautta, ei voi muuta edelleenkään sanoa kuin mahtavuutta! <3

-Ässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti