torstai 14. tammikuuta 2016

Last weekend in Vancouver & joulujuhla Suomi-kodilla

Moi!

Viimeisenä perjantaina töissä oli todella haikea fiilis. Monet asukkaat ja osa henkilökunnasta kävivät heipattamassa ja halaamassa meitä. Työpäivän jälkeen käytiin katsomassa vielä yhdet jouluvalot Stanley Park:ssa ja käytiin myös istumassa junassa (samassa junassa, kuin Halloweenina). Puisto oli aivan erinäköinen ja ihanan valoisa, eikä junassa tarvinnut tällä(kään) kertaa pelätä! :)




Lemppari!







Lauantaina lähdettiin sitten tekemään viimeisiä laukun täyttöjä eli ostoksia! Ja niinhän siinä sitten kävi, että laukut saatiin juuri ja juuri kiinni. Vaati se hieman päällä istumista, järjestelyä ja tavaroiden siirtelyä laukusta toiseen mutta kaikki mitä haluttiin, saatiin mukaan! :) Työvoitto todella! :'D Pakkausoperaation jälkeen lähdettiin keskustaan istumaan iltaa ja muistelemaan kulunutta vaihtoaikaa. :)

Sunnuntaina käytiin kiertelemässä vielä Gastownissa ja ruokailtiin illalla Cactus Club Cafe:ssa veden äärellä. Paikka oli todella hienolla paikalla ja ruoka oli maistuvaa. :)

Maanantaina, viimeisenä päivänämme, saimme osallistua Suomi-kodin joulujuhlaan. Tanssittiin tonttutanssia, Marttu lauloi, lausuttiin kauniita sanoja ja itkettiin. Fiilis oli todella haikea, mutta samalla tuntui hyvältä lähteä, sillä olimme jättäneet hyvän vaikutuksen itsestämme. Koen, että tuossa vaiheessa on parasta lähteä, kun on vielä paloa mennä takaisin, mielestäni reissu on silloin onnistunut! Saimme sanottua kaikille asukkaille ja melkein koko henkilökunnalle näkemiit (huom. ei jäähyväiset) ja lähdimme kotiin laittamaan loput tavarat kasaan ja odottelemaan kyytiä kentälle.


-Ässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti