maanantai 4. tammikuuta 2016

Pre Christmas in Vancouver | holiday season 2

Moi!

Joulu ja uusi vuosi vietetty, nyt pikku hiljaa alkaa arkirytmi taas löytymään. :)

Paluumatka meni hyvin eikä se tuntunut pitkältä (16h). Lontooseen laskeutuminen ja sieltä nousu oli melko pomppuista, mutta muuten matka oli todella tasainen ja mukava. :) Kaikki matkatavarat tuli onneksi yhtä matkaa meidän kanssa, saatiin tuliaiset jakoon ajallaan. ;) Jetlagista kärsin reilun viikon, hyvin sitä näyttää selviävän enintään viiden tunnin unilla jonkin aikaa. :)

Mutta nyt lisää joulujuttuja Vancouverista. :)

Yksi perjantai käytiin saksalaistyylisillä joulumarkkinoilla. Markkinat olivat melko pienet, ihmiset nauttivat glögiä vuosimukeista ja söivät kierreperunasipsejä. Me ostetiin pienet joulukoristeet muistoiksi ja kuunneltiin Xmas Factorin esiintyjiä. Kyseinen kilpailu oli ilmeisesti vuosittainen joululaulukilpailu, jossa tuona iltana valittiin esiintyjät semifinaaleihin. :)






Tuosta seuraavana päivänä lauantaina lähdettiin aamupäivällä Winter Wonderland -tapahtumaan, jota kuvattiin joulun suurimpana sisätapahtumana. No meidän mielestä tapahtuma ei ollut erityisen iso, paikalla oli jonkin verran myyjiä (käsitöitä, kosmetiikkaa, joulukoristeita, mausteita ym.) sekä lapsille erilaisia aktiviteetteja (pelejä ja leikkipaikkoja). Kahvin lisäksi mukaan tarttui meidän kuvalla varustettua joulupaperia! :D Yksi operaattori oli järjestänyt kuvauspisteen ja todella, otettu kuva tulostettiin joulupaperiksi. :) Saatiin hyvin viimeisteltyä meidän lahja Suomikodille tuolla paperilla. :)

Lauantai-iltana meidät oli kutsuttu vapaaehtoisten jouluaterialle. Tunnelma oli mukava ja ruoka oli hyvää. Kolme vapaaehtoisnaista olivat laittaneet perinteisen suomalaisen jouluruoan. Aluksi laulettiin joululauluja, sitten syötiin ja sitten kävi pukki! Tällä kertaa me Martun kanssa sijaistettiin pukkia ja jaettiin kaikille lahjat. :)




Joulupaketti :)
Jouluruoka
Sunnuntaina sitten rentouduttiin aamu kotosalla ja iltapäivällä toinen ohjaajista, Ritva, kävi hakemassa meidät hänen kotiinsa syömään. Ritvalla oli todella kaunis ja tunnelmallinen koti ja he olivat laittaneet erittäin hyvää ruokaa! :) Ruoan päätteeksi lähdimme katsomaan joulunäytelmää eräälle kirkolle (btw. kirkot, joissa käytiin näyttivät auditorioilta ja niissä oli ilmainen wifi). Näytelmän jälkeen käytiin vielä juomassa kaakaot ja Ritva ja hänen mies ajoivat meidät takaisin kotiin. :)

Ritvan joulukuusi.
Kirkko
Toiseksi viimeinen viikonloppu Vancouverissa oli melko kiireinen, mutta mukava ja joulun täyteinen. :)

Tulossa on vielä postausta viimeisestä viikosta Vancouverissa (yksi tai kaksi osaa) sekä loppukaneetti reissulle!

Mukavaa alkanutta vuotta, toivotaan että se on jollain tapaa parempi kuin edellinen! :)

-Ässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti